3fisk/Reklamebureau i Aarhus | Om 3fisk

» Forside   Om 3fisk   Cases   Kontakt
“Vi kan ikke udstå reklamer”
3fisk
Gammeldags værdier i et hav af moderne teknologier
 
Vi nærer stor kærlighed til vores fag og behandler reklamekommunikation med største respekt... det sammen kan vi ikke sige om vores branchen, som vi i bund og grund afskyr. “Bullshit” er det ord, der hænger længst i luften, når reklamefolk er færdige med at pitche den næste kampagne, omtale sine egne fortræffeligheder eller prøver at bevise, hvor let den sidstnye teknologi, kan få dine kunders reklameparader ned i brysthøjde, så du kan sætte det vindende stød ind til kæben! Bullshit!
“Hvornår var det egentligt, det blev umoderne
at lave gode produkter?”

3fisk blev grundlagt for over 10 år siden af brødrene Paul og Carsten Fisker. Inden da brugte vi 10-15 år på at arbejde os op fra bunden under andres ledelse. I 2005 blev reklamebureauet 3fisk realiseret midt i Århus! Efter mange års arbejde på nationale og internationale web- og reklamebureauer, følte vi, at læretiden var overstået.
Vi har, for tidligere arbejdsgivere, løst opgaver for nationale og internationale kunder; såsom Sony Europe, The European Commission, Carlsberg, Alfa Laval, TDC, Novo Nordisk, Logstor, m.fl. I eget regi tæller følgende virksomheder blandt referencerne: Lego, Bøg Madsen, AgroTech, Aarhus Kommune, Caljan, Aarhus Motion, Morsø Jensstøberi og mange flere.

Vi har altid næret en vis afsky og tillagt en behørig distance til resten af vores branche. Vores værdier er anderledes og disse er ikke til fals. Det præger vores løsninger, der er blevet forbudt i flere aviser, har trukket talrige nomineringer og endog vundet priser. Vi har påvirket det russiske marked og sågar væltet en enkelt borgmester, men altid har vi informeret på højt niveau og aldrig talt ned til dine kunder ud fra formlen: Lad os gi' i stedet for at "pushe”.

Vi er altid åbne for dialog og vil du tættere på 3fisks dna uden den sædvanlige BS, så fang os på telefon 7023 3475 for en helt uforpligtende snak.
3fisk CSR
3fisks ledelse giver blod eller plasma fire gange årligt.
Bliv bloddoner her
Medlem af Dansk
naturfredningsforening
Med StoneBros er vi aktive i kampen for øget folkesundhed.
Gå til shop
3fisks ledelse tog ikke mRNA-injektionerne.
Læs hvorfor her
Ejerforhold 3fisk reklamebureau drives som et anpartsselselskab 100%
ejet af brødrene Paul og Carsten Fisker. Bureauet blev grundlagt i 2005.
Tilsammen har ejerne mere end 50 års erfaring fra reklamebranchen.
3fisk
Reklamebureau
Gartnerhaven 39
8541 Skødstrup

T 7023 3475

Send mail
@

© 2005-2022 3fisk reklamebureau Skødstrup, Aarhus