3fisk/Reklamebureau Aarhus | SEO optimering seo-optimering
» Forside   Om 3fisk   Lige nu   Cases   Referencer   Kompetencer   SEO Kontakt
Hver gang en kunde
har købt via
e-mail annoncering,
har 4-5 købt gennem bannerannoncering,
mens 24 har købt via
søgetjenester.
Flyder et isbjerg ovenpå?

Ja, men kun 1/9 af isbjerget er synligt fra vandoverfladen. Det samme gælder for mange websider. De har fundet vej til Google, men er ikke særligt synlige. Flyder jeres webside ovenpå?

SEO - Søgemaskineoptimering
Google gør alt, hvad de kan for, at rangordne websider efter relevans, men det er ikke sikkert, at de forstår, at jeres firma er interessant. Google er ikke så klog som du tror, og derfor er det vigtigt at hjælpe søgemaskinen lidt på vej. Det er det, der kaldes SEO optimering.

Nye og gamle websider
Det er bedst at tænke i SEO optimering allerede når websiden bliver designet. Layout, indhold og opsætning kan i høj grad være afgørende i kampen om gode placeringer. Vælger du 3fisk som dit webbureau, sørger vi for at tænke SEO optimering med i designet.

Alt håb er dog ikke ude, hvis I allerede har en webside. Ofte kan man nemlig nå gode resultater med mindre ændringer. Lad os tage et kig på jeres side, og give jer en vurdering af muligheder for optimering.

Brugertests og splittesting
Brugertests kan være en rigtig god måde at få testet sit site på sin målgruppe. Man udvælger 8-10 personer fra målgruppen og laver tænke-højt-test sammen med dem, hvor de skal udføre nogle opgaver på sitet (fx. et køb). Ud fra dette finder man hurtigt de fodfejl, der måtte være.

Splittesting er en anden god og meget kraftfuld måde at forbedre sit site på. Man laver to versioner af den side man ønsker at teste, og sender halvdelen af trafikken til hver variant. Samtidig opsætter man nogle mål, og ser hvilken version, der får flest kunder i mål. Det kan være fx. et køb, download af brochure, udfylde kontaktformular etc.

Vi har en erfaren mand som er vant til at arbejde med tests, og står gerne klar til at hjælpe jeres site til at blive lettere og mere intuitiv for kunderne.

AdWords
Den vigtigste kanal for trafik til dit site er uden tvivl Google. Ovenfor kunne du læse omkring optimering af dit site, så du bliver fundet i Google. Den anden mulighed i Google er at annoncere sig til besøgende.

Vi har god erfaring med adwords fra mange forskellige brancher, og kan i samarbejde med dig lave en keywordanalyse, så vi finder de bedste ord og dermed tiltrække den bedste trafik til dit site. Derefter opsætter vi kampagnen for dig efter alle kunstens regler.

3fisk CSR
3fisks ledelse giver blod eller plasma fire gange årligt.
Bliv bloddoner her
Medlem af Dansk
naturfredningsforening
Med StoneBros er vi aktive i kampen for øget folkesundhed
Tour de Femme
motionscykelløb for kvinder er udviklet
og driftes af 3fisk
Ejerforhold 3fisk reklame- og webbureau drives som et anpartsselselskab 100%
ejet af brødrene Paul og Carsten Fisker. Bureauet blev grundlagt i 2005.
Tilsammen har ejerne mere end 45 års erfaring fra reklamebranchen.
3fisk
Reklamebureau
Gartnerhaven 39
8541 Skødstrup

T 7023 3475

Send mail
@

© 2005-2016 3fisk reklame- og webbureau Skødstrup, Aarhus